KVR-URAKOINTI

KVR-urakointi – Varma ja kustannustehokas rakennusmalli

Vaivattomin keino rakentaa uutta tai saneerata vanhaa on tilata KVR-urakka meiltä. 

Talotekniikka Rauhaselta KVR-urakointi Porissa ja muualla Satakunnassa vuosikymmenten kokemuksella. 

Kokonaisvastuurakentaminen tarkoittaa juuri sitä, miltä kuulostaa: Teet sopimuksen meidän kanssamme, ja me viemme urakan sujuvasti läpi vastaten kaikista vaiheista lupa-asioista toteutukseen.

KVR-malli toteutetaan rakennuttajan ja urakoitsijan yhteistyönä ilman välikäsiä. Työ on kustannustehokkaampaa, kun pääurakoitsija valvoo kuluja ja tehokkaampaa, kun vastuu on meillä useamman eri toimijan ja projektipäällikön sijaan. 

Teemme uudis- ja saneerausrakentamista KVR-urakkana muun muassa taloyhtiöiden sekä yksityisen ja julkisen sektorin tarpesiiin. 

Olemme erikoistuneet parantamaan taloyhtiöiden energiatehokkuutta eri menetelmin (PILP, maalämpö, aurinko - ja aurinkosähkö) 

Kysy lisää ›

Yhteinen tavoite vie parhaaseen lopputulokseen

Hyvin toteutettu KVR-urakka keventää tilaajan taakkaa ja helpottaa myös urakoitsijan toimintaa.

Rakennushankkeet ovat monivaiheisia prosesseja, mutta kokeneen yhteistyökumppanin KVR-toteutus selkeyttää ja nopeuttaa prosessia huomattavasti.

  • Tilaajan tarvitsee laatia sopimus vain yhden toimijan kanssa.
  • Päävastuu aina urakoitsijalla.
  • Yhteisen hankesuunnitelman avulla valitaan kustannustehokkaat materiaalit ja talotekniset ratkaisut, joiden avulla voidaan vaikuttaa huomattavasti kokonaiskustannuksiin.
  • Joustavuus ja suunnittelunohjaus minimoivat  prosessin aikana mahdollisesti eteen tulevien muutosten aiheuttamat keskeytysajat.  
  • Yhteistyön ansiosta hankkeesta muodostuu laajempi kokonaiskuva, mikä johtaa korkeaan laatuun ja kannattavuuteen.

Meistä saat yhteistyökumppaniksesi kokeneen urakoitsijan, joka varmistaa sujuvan, budjetin mukaisen prosessin ja vaivattoman yhteydenpidon.

Pyydä tarjous ›

Miten voimme auttaa?

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita